tiistai 31. joulukuuta 2013

Uudenvuoden arvoitus



KUKA PRK ON KÄHVELTÄNYT CHORISON? TYY_NE…..


MAUKASTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE KAMELEILLE!

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Arestissa

(Oskari tilittää): APUVA! Mie olen oikeusmurhan uhri! Mie jouvuin arestiin Tuuren huoneesseen ja iliman ommoo syytä tietennii. Se oli TYYNEN vika. Mitäs mäni ärsyttämmään minnuu riekkumisellaan. Ja vähä vuan tuperaasin sille uuven kampauksen. Tuure tuas oli sivullinen uhri. Sille annoin litsarin *Läps vuan*. Mitäs tuli hölömöilemmään miun tielle. Niimpähä!

Kalterikolli

Vierailuaika

tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulutervehdys




Lupsakkaa ja makoisaa joulun aikaa!

Toivottelevat Tuure, Tyyne ja Oskari isäntäväkineen

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Oscareita odotellaan

(Tuure tarinoi): Eilissäuamuna sattu aika outo juttu. Isännällä oli männy perjantai-iltana myöhään ja äippä ajatteli kerrannii olla vihmerä ja tarjoilla meile uamupalan normiaikaan (noin klo 5). Myö syötiin hyvälä ruokahalulla ja painuttiin sitte takasi pehkuihin. Ei siinä vielä mittään. Tunti pari myöhemmin Oskari alotti kuitennii ruokkimiskoneen käynnistyksen uuvestaan ja tällä kertoo isäntä tarjoili meille uamupalan. Oskari ja Tyyne vetivät näläkäsen kissan roolisa nii hyvin, ettei isännälle tullu mieleenkää eppäillä, että yks uamupala oli jo tuulensuojassa. Miut se joutu kuhtummaan syömään unilta  ja söinhän miekii, vaikka vähä ihmettelin.

Ku äippä sitte jossain vaiheessa heräs uuvestaan ja kuuli, mitä oli tapahtunu, se tuumas, että pittääkkii raivata tilloo kirjahyllyyn, sillä nyt on Oscareita tulossa usseempikkii kappale. Miulla mäni äipän jutut tuas kerran yli hilseen - meillähä on jo yks Oskari.

No mittee? Meilä uamuruuvan antaa aina isäntä eikä
äipän tarjoiluja lasketa. Niimpähä!

Miulla on nykysin aina näläkä eikä
haitanna yhtää, vaiks söin kahesti.

tiistai 17. joulukuuta 2013

Kotiutus

(Tyyne touhuaa): Miut uloskirjattiin potilashotellista tännään iltapäivällä. Kotimatkalla mie tein takapenkiltä käsin seleväks, että oisin vielä voinu sinne jiähäkkii. Illan mittaan mie kuitennii huomasin, että kotonakkii on kyllä ihan kiva olla.


Oskarillakkii tais olla minnuu ikävä.
Oli miullakkii sitä.

Sanoit sie, että kohta on ruoka-aika?

Kiitokset kaikille miulle toipumisterkkuja lähettäneille. Mie jaksan jo ihan hyvin ja toiveissa on, että potkupuvustakkii mie piäsen erroon ihan kohtsillään.

perjantai 13. joulukuuta 2013

Toisenlainen torstai

(Tyyne touhuaa): Viime viikolla torstai oli aika erilainen ku ylleesä. Kaikki lähti mänemään päin peetä jo heti uamusta: Mie en suanu ruokoo, nälissään piti olla ku pojat mussuttivat uamupalasa tuulensuojaan. Sitte isäntä lähti töihin ja äippä jäi vielä nuljuilemmaan kottiin. Jossahin vaiheessa uamua se alako sitten touhuta: kauho unilla olleen Oskarin ulos meijän poksista ja tunki miut tilalle. Sitte se vei miut sinne ouvolle haisevvaan paikkaan ja jätti sinne. Ihan yksinnään piti sinne jiähä! Yritti se siinä mussuuttoo, että pitäkee nyt hyvä huoli meijän Tyynestä.

Päivästä miulla ei oo mittää selekeitä muistikuvia. Taju oli kankaalla ja silleen. Sitte isäntäväki tuli minnuu hakemmaan kottiin. Ensin hölömötettiin joku aika kylppärissä. Mie kuulin, kun pojat partioi oven takana.


Mää pois ällö-äippä ku sie oot nii tuhma. Isäntä on ihana,
se ei jätä minnuu minnekkään omituisiin paikkoihin yksinnään.

Meijän kaalimato

Mitään en oo ottanu!

Nyt sitä ruokoo ja vähä äkkiä. Hirmee näläkä.

Nyt mie oon ollut kohta viikon mummin luona potilashotellissa. Sielä minnuu kohellaan kuin oikeeta rinsessoo eli potilaslähtösesti. Ruokahhii tulloo nojatuoliin, jos ei huvita sitä ruokintapaikalla syyvä. Hyvässä hoijossa mie oonkii toipunna pennuntekovehkeitten viemisestä ihan hyvästi. Tuon potkupuvun ku sais vielä pois, että piäsis kunnolla juoksemmaan.

perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäiväeleganssia

Tänä vuonna itsenäisyyspäiväjuhlissa pukukoodi on vapaampi. Tässä Tassuveljien itsenäisyyspäivän juhlapukuloistoa tänä vuonna:

Tyyne on valinnut yllensä VMC:n (VetMedCare) mallistosta mintunvihreän Female XS-mallia olevan pitkän puvun, joka hoikistaa entisestään Tyynen norjaa vartta.


NOT! Taju kankkaalla olin, kun tää piälle survottiin.


Itsenäisyyspäivän kunniaksi Tuure on pukeutunut Cocobayan rentoon sinivalkoiseen huiviin, joka on hankittu ulkomailta asti.

Laita piälle mitä halluut, kuhan piäsen
illalla teijän kansa nuapurriin kyllään.

Oskari luottaa itsenäisyyspäivän eleganssissa maanläheiseen charmiin, jota on höystetty ripauksella kissanhiekkaa ja muuta roskaa.

Rumat ne vuatteilla korreilloo. Niimpähä!


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille kameleille!



sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Taas ne!

(Oskari tilittää): Hermot männöö! Tyynelä on tuas NE. Myö ei kohta Tuuren kansa ennee jakseta sitä kurinoo ja kiehneemistä. Niimpähä! Eilissäiltana tilanne mäni ihan tassurysyks asti, kun Tyyne ei uskonna, ku mie sanoin sille, että ei tipu lämpöö enkä sano juu.

Mie kuulin äipän sanovan puhupallaan, että nyt pietään peukkuja, jotta juoksentelu loppuu torstaihin männessä ja Tyynen leikkaus lopultahhii totteutuu. Mie ainahhii piän kaikkia kynsiä ylläälä. Ja Tuure pittää kansa.


Ensin se sisusti eli sotki miun poksin.


Ja sitte vielä änkes sinne ite kesken miun unien.